Multiple Walk in interviews – july 3rd week

Multiple Recruiters:

Multiple companies like Access healthcare, Aktinos phamra Pvt limied, Ind-swift limited, Indico remedies Limited, Lee pharma Limited and Maithri drugs Private Limited offering opportunities.

Job locations are chennai, parwada vishakapatnam, Jawaharpur punjab, Verna Goa, Kistapally sangareddy, bonthapally sangareddy. Multiple locations.

accesshealthcare

Access healthcare is looking for AR callers related to healthcare settings.

Aktinos pharma Pvt Ltd
Aktinos pharma Pvt Ltd

Aktinos pharma giving opportunities to freshers as well as experienced candiadates. You can find list of pharma companies parwada.

Ind swift Limited
Ind-swift Limited
Indocore remedies Limited
Indocore remedies Limited

Job location: Verna, Goa.

Related: Sangareddy pharmaceutical companies list

Lee pharma Ltd
Lee pharma Ltd

Visit Lee pharma website

Maithri drugs Pvt Ltd.
Maithri drugs Pvt Ltd.

Related post: Qc pharma interview questions

Vacancies are available for freshers as well experienced candidates. Only male (freshers) candidates preferred for Maithri drugs company.

Hetero biopharma
Unipath laboratories
Unipath laboratories

Please share this post to your friends and follow this website to get more recruitment news.

You can also follow our facebook page pharma recruitment news here

Nutritionist interview questions -Part 2

Nutritionist interview questions:

Nutritionist interview questions are continued here. These are remaining questions and answer. Visit here for previous part of the interview questions.

13. Why Protein supplements used in weight loss and build-up?

Ans. Protein is a one of major macronutrient need for bodily functions like muscle build up, tissue repairs, and enzymes, hormones and antibody formation. Protein supplements help stomach full for longer period their by reduction in food consumption helps in weight loss, and it also improves muscle size and strength in healthy adult who want build their body

14. What are the low calorie breakfast?

Ans. Low calorie breakfast recipes are great in taste, low in calories helps in loose weight. Some of them are vegetable and grain porridges, scrambled egg, vegetable omellete, vegetable dosa, tandoori gobi, oats idli, cabbage roti and so on.

15. What are the benefits of Dietary fibre?

Ans. The nutrient which is not metabolise by guts is called fibre. Fibre foods are bran, whole grains, vegetables, fruits, lentils, legumes, and nuts. Dietary fibre potent so many health benefits such control blood sugars and blood cholesterol, help in weight management, promote healthy bowel, reduce the risk of cancer, and other health benefits.

16. What are the Omega 3 fats foods?

Ans. Omega 3 fats lowers the risk of heart disease, regulate lipid profile levels. Omega 3 fatty foods are salmon, mackerel, herring, sardine, tuna, tofu, walnut, flaxseed, canola oil, flax seeds and etc.,

17. What is keto diet?

Ans. The keto diet is a low carb, and high fat diet. Body get energy from fat not from the carbs. This diet includes avocado, olive oil, low carb vegetable, animal foods.

18. What is cheat meal?

Ans. Cheat meal is a meal rich in calories. In weight reduction programme once in a week client can take optioned for cheat meal. This meal rich in carbohydrates and calories. It confuses the body system and burns extra calories faster than usual.

19. Cholesterol rich foods?

Ans.  Cheese, Egg yolk, fatty fish, sardine, shellfish, whole milk and curd, organ meat, sausages, hot dogs, fried foods

20. What are Mediatarian foods?

Ans) Meditarian foods are fresh vegetables and fruits, nuts, seeds, legumes, potatoes, whole grains, breads, herbs, spices, fish, seafood and extra virgin olive oil.

21. Food exchange list means?

Ans. The reason for dividing food into six different groups such as starches, fruits, vegetables, dairy, proteins, and fats, that foods vary in their carbohydrate, protein, fat, and calorie content. Each exchange list contains foods that are alike; each food choice on a list contains about the same amount of carbohydrate, protein, fat, and calories as the other choices on that list but varies in serving size.

22. Daily requirement of water for weight reduction?

Ans. Drinking water increase resting energy expenditure, means burns extra calories, and also decrease the appetite, which promotes weight loss. Daily 2-3 litres water should take in generally and extra 1 litre water for weight loss.

23. Glycemic index means?

Ans. Glycemic index means measuring of carbohydrate food effects on rise in blood glucose levels as compared with pure glucose food.

24. MSG foods?

Ans. Monosodium gluterate

25. What is weight loss diet?

Ans. Low in carbohydrate, fat intake, high in fibre liberal  intake of water.

26. During weight loss program person can eat meat?

Ans. Meat rich in protein, vitamins and minerals. During weight loss program can take lean meat instead of red meat and while cooking leach the meat water.

27. What are the Transfat foods?

Ans. Transfat foods are hydrogenated oil, solid fats, processed foods, fried foods, fast foods and packaged foods. Too much of consumption transfat foods causes heart problems.

28. What is Gluten free?

Ans. Gluten is a protein which present in wheat, rye, barley, Triticale and its flours. Gluten free means foods which doesn’t consist the mentioned foods. Gluten free diet help in the management of celiac disease signs and symptoms.

29. Nutritional fact label means?

Ans. Nutrition food label provides an information about ingredients and nutrient content such as calories, protein, fat, carbohydrate, fibre, trans fat, cholesterol, sodium and/or other nutrients present in it.

30. What are the Iron rich foods?

Ans. Spinach, broccoli, lentils and beans, grains, meat, organ meat, dried fruits, fortified breakfast cereals.

If you need any further information regarding nutritionist, feel free to comment below.

Author: Dr. Chan Mubeena, Nutritionist.